Plafondrenovatie


Heb je een oud plafond vol met barsten, die na duizend maal uitplamuren steeds weer terugkeren of heb je een houten planchetten plafond waar je volledig op uitgekeken bent? Of ben je gewoon de jaarlijks terugkerende schilderwerken meer dan beu? Dan ben je bij B3-renovatie aan het juiste adres.

Het concept is simpel: wij plaatsen (meestal in één dag) een nieuw SPANPLAFOND (of aluminium lamellen) onder uw bestaand plafond. Hierdoor komt uw plafond ongeveer een 5cm lager te zitten. Indien u wenst te werken met ingebouwde spotjes moet u rekenen op een verlaging van ongeveer 12cm.

Indien de huidige hoogte het niet toe laat de plafondhoogte te verlagen, dan nemen we uw bestaand plafond er uit.

Wij werken hiervoor met een polyester doek dat tegen de muren wordt bevestigd in profielen. Doordat dit een polyester geweven doek is en geen elastische eigenschappen heeft kan dit niet uitzakken. Het opspannen van het doek wordt bereikt door het doek in de muurprofielen te duwen. Het doek is verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren, en desgewenst kan het doek ook bedrukt worden met één van uw favoriete foto’s.

Wij kunnen naadloos plaatsen tot een breedte van 5m.

Het spanplafond kan voorzien worden van alle mogelijke op- en inbouwarmaturen en kan ook in vochtige ruimtes geplaatst worden.

Ook wanden kunnen op deze manier bekleed worden.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een prijsofferte.