Renovatie

Nood aan grondige make-over? We zorgen voor de volledige planning, coördinatie en uitvoering van uw project

Van idee, ontwerp tot uitvoering

Heeft je woonkamer, keuken, zolderruimte, toilet, ... nood heeft aan een grondige make-over?
Bij B3-Renovatie bent u hiervoor aan het goede adres. We zorgen voor de volledige planning, coördinatie en uitvoering van uw project.


Hoe gaan wij te werk?

Wij bestuderen tijdens een plaatsbezoek grondig de bestaande situatie en samen met u ontwerpen wij uw nieuwe lwoonkamer, keuken, zolderruimte...

Wij werken het dossier volledig uit volgens het nieuwe ontwerp. Uiteindelijk zorgen wij voor een correcte en complete prijsofferte.
Nadat we tot een overeenkomst gekomen zijn worden deze werken ingepland. Wij streven er ook naar deze planning strikt aan te houden.
Wij begeleiden en voeren de werken uit van A tot Z. Na het uitwerken van het nieuw ontwerp en het maken van goede afspraken gaan we aan de slag.

Afbraak, elektriciteit, loodgieterij, het plaatsen van nieuwe tussenmuren, chapewerken, bezettingswerken, muur- & vloertegels plaatsen, plafonds, schilderwerken.. al deze werken zullen met de nodige zorg en kennis uitgevoerd worden.
Voor de planning, coördinatie en uitvoering van de werken zorgen wij zelf, eventueel ondersteund door één van onze professionele partners.

Nood aan grondige make-over? We zorgen voor de volledige planning, coördinatie en uitvoering van uw project.

LAAT JE INSPIREREN


Karweiwerken

U kan bij B3-Renovatie te Keerbergen terecht voor alle karweiwerken in of rond het huis.

Binnenshuis kunnen wij ondermeer zorgen voor gyprocwerken, isolatiewerken, laminaatwerken, bezettingswerken, elektriciteitswerken, loodgieterij, schilderwerken....

Buitenshuis gaan we van het plaatsen van stijlvolle buitenterrassen (betegeld, klinkers of hout), gevelbekledingen, crepies , kaleien tot het ontwerpen/maken/monteren van houten tuinconstructies zoals carports, tuinhuizen, buitenkeukens, paardenstallen, dierenhokken, speeltoestellen....

Heeft u een werkje dat al een tijdje wacht tot je er aan begint, maar laat je agenda het simpelweg niet toe?
Of heeft u een werk waarvoor u zelf niet voldoende handig bent?