Renovatieprojecten


Van woonkamer, keuken, bergruimte, zolder tot het renoveren van uw toilet. Bij B3-renovatie bent u hiervoor aan het goede adres!

Hoe gaan wij te werk?

Wij bestuderen tijdens een plaatsbezoek grondig de bestaande situatie en samen met u ontwerpen wij uw nieuwe lwoonkamer, keuken, zolderruimte...

Wij werken het dossier volledig uit volgens het nieuwe ontwerp. Uiteindelijk zorgen wij voor een correcte en complete prijsofferte.

Nadat we tot een overeenkomst gekomen zijn worden deze werken ingepland. Wij streven er ook naar deze planning strikt aan te houden

Wij begeleiden en voeren de werken uit van A tot Z. Na het uitwerken van het nieuw ontwerp en het maken van goede afspraken gaan we aan de slag.

Afbraak, elektriciteit, loodgieterij, het plaatsen van nieuwe tussenmuren, chapewerken, bezettingswerken, muur- & vloertegels plaatsen, plafonds, schilderwerken.. al deze werken zullen met de nodige zorg en kennis uitgevoerd worden.

Indien u er niet van houdt om in het stof en het lawaai te zitten, kunnen wij u tijdens deze werken ook een verblijf aanbieden in ons vakantiehuis in de Franse Ardennen. Wij zorgen dan dat uw woning de nodige renovatie ondergaat, terwijl u de werken zonder al te veel stress kan opvolgen via een persoonlijke link

Voor de planning, coördinatie en uitvoering van de werken zorgen wij zelf, eventueel ondersteund door één van onze professionele partners. 

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een prijsofferte.